Skica

Mizar ima pripravljeno skico, na osnovi izmer in zamisli stranke.

Načrtovanje v konfiguratorju

Podatke s skice prenese v konfigurator. Izbere pohištveni element, vnese dimenzije, izbere materiale in barve ter določi ostale parametre. Ko konča z načrtovanjem, vidi ceno vsakega posameznega kosa v košarici. Naročilo lahko odda kadarkoli, 24 ur na dan.

Izdelava

Prejeto naročilo si na naši strani najprej pogleda tehnolog. Morebitne nejasnosti se razjasnijo z naročnikom, preden gre pohištvo v izdelavo.
Nudimo vse na enem mestu: razrez ivernih in mediapan plošč; nesting obdelava; lepljenje robov s PU lepilom različnih barv; obdelava nepravilnih oblik; CNC obdelava in CNC mozničenje; komisioniranje okovja in pakiranje.

Prevzem ali dostava

Po 7 do 10 dneh se lahko končni izdelek (paket pohištva in okovja, pripravljen za sestavo), prevzame na sedežu podjetja ali dostavi na želen naslov.

Sestava in montaža

Ker so pohištveni elementi zelo pregledno označeni, pohištvo pa ima že izvrtane luknje in pripravljeno okovje, je sestava veliko hitrejša. Mizarji, ki imajo izkušnje z našo storitvijo poročajo, da lahko sestavijo pohištvo v 1/3 časa glede na prej. Mizar se lahko direktno odpravi k stranki na montažo.

Pridruži se ustvarjalni izkušnji oblikovanja svojega popolnega pohištva!

Klikni tukaj in preizkusi naš enostaven program za sestavo pohištva na

SestaviSam.si!