• Kako na kratko opisati moje videnje koncepta Sestavi sam? Mogoče bi bilo najlažje kot daš … dam. Stranka – jaz – Sestavi sam. Stranka poda idejo/željo, jaz jo pretvorim v barve, številke in materiale, Sestavi sam pa vse izdela po mojem naročilu, strokovno in natančno. Všeč mi je, da katalog nudi širok obseg možnosti in elementov, ki so individualno prilagodljivi. Vsem polizdelkom dodam še končno obliko in namembnost. Ker je na koncu vse tako, kot mora biti, smo vsi zadovoljni.

  Boštjan Krivec, MIZARSKI SERVIS, BOŠTJAN KRIVEC s.p.

 • Zadovoljen sem s kratkim dobavnim rokom in hitro odzivnostjo. Tudi ko je potrebno kak kos popraviti ali zamenjati, je problem rešen hitro, korektno in brez nepotrebnega kompliciranja.

  Jani Benedičič, Pohištvo Tisa, JANEZ BENEDIČIČ, S.P.

 • Preden sem uporabljal storitve Sestavi Sam, je kar nekaj časa šlo v načrtovanje pohištva, izdelavo, vrtanje lukenj ipd.

  Sedaj v celem procesu prihranim ogromno časa. Ker imajo pohištveni kosi že izvrtane luknje in pripravljeno okovje ter so zelo pregledno označeni, je sestava in montaža veliko hitrejša.

  Damjan Kašnar, Damjan Kašnar s.p.

 • Za Sestavi Sam sem se odločil zaradi preveč porabljenega časa za izdelavo pohištva.

  Sedaj lahko več časa posvetim strankam. Kvaliteta izdelkov je na visoki ravni, poleg tega imam manjše vložke v stroje. Sem nadvse zadovoljen s storitvami Sestavi Sam!

  Andrej Čuk, Mizarstvo art pohištvo Andrej Čuk s.p.

 • Do podjetja Sestavi Sam sem prišel, ko sem imel toliko dela, da sam nisem imel dovolj kapacitet. Nova povpraševanja so prihajala, stara naročila pa še vedno niso bila zaključena.

  Tako sem začel oddajati naročila v programu Sestavi Sam, ponavadi pozno zvečer, ko sem imel čas. Naslednji dan sem se lahko odpravil k novi stranki na izmere. Medtem ko sem se jaz posvečal novim strankam, je Sestavi Sam izdelal pohištvene elemente, ki sem jih dobil pripravljene za sestavo.

  Tako sedaj prihranim ogromno časa, tako pri načrtovanju kot pri montaži in lahko sprejmem in obdelam več naročil.

  Boštjan Čož, Boštjan Čož s.p.

Pridruži se ustvarjalni izkušnji oblikovanja svojega popolnega pohištva!

Klikni tukaj in preizkusi naš enostaven program za sestavo pohištva na

SestaviSam.si!