Sestavi Sam izhaja iz podjetja z dolgoletno mizarsko tradicijo – POHIŠTVO POTOČNIK.

Zahvaljujoč nenehnemu vlaganju v razvoj ter programsko in strojno opremo, se lahko pohvalimo z najsodobnejšo tehnologijo. Zagotavljamo strokovno obdelavo materialov in natančnost pri izvedbi ter tako zvišamo tudi kakovost vašega produkta.

Na osnovi naših dolgoletnih izkušenj in individualne prilagodljivosti konfiguratorja, se lahko prilagodimo še tako zahtevnim naročilom. Mizarjem zagotavljamo veleprodajne cene, obenem pa dodatne popuste glede na količino in pogostost naročanja. Za več informacij glede ponudbe in cen nas kontaktirajte na info@sestavisam.si

Smo mlada in dinamična ekipa, ki se z veseljem in hitro odziva na vaša vprašanja, posebne želje ali morebitne spremembe pri naročilih. Prizadevamo si za hitro in brezhibno reševanje vaših povpraševanj in kratke dobavne roke. Trudimo se odzvati tudi na posebne individualne želje.

Konstantno se učimo, predvsem zahvaljujoč vašem feedbacku, širimo in dopolnjujemo naš katalog artiklov ter izpopolnjujemo našo storitev. Le skupaj lahko postanemo boljši. Tako zagotavljamo uresničitev vašega in našega »ultimativnega« cilja, tj. zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo in nas priporočajo naprej.

Pridruži se ustvarjalni izkušnji oblikovanja svojega popolnega pohištva!

Klikni tukaj in preizkusi naš enostaven program za sestavo pohištva na

SestaviSam.si!